Ajankohtaista

Haluaisin kiittää vanhoja ja uusia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut haastava maailmalla vallitsevan tilanteen takia. Markkinahinnat ja toimitusajat ovat vaihdelleet välillä odottamattomastikin, mutta yhdessä olemme kunnialla selvinneet eteen tulleista haasteista. Toivotaan että tilanne normalisoituu pian. Pysykää terveinä ja toivottavasti pääsette rentoutumaan läheisten kanssa pyhien aikana. Toivotan onnea ja menestystä uudelle vuodelle.

- Mikael

Kun haluat tehdä tänä vuonna vaikutuksen, panosta kokoon. Pretecin NC-pultteja saat jopa kuusimetrisinä, tässä niitä on lähdössä taas työmaalle. Varastokokojen toimitukset ehtivät vielä ennen joulua, jos olet nopea. On sitten työmaalla aitoa Preteciä.

Tutustu valikoimaamme täällä: NC-pultit.

Paras lahja rakennustyömaalle on sellainen, jolla aikaa saadaan ohjattua itse rakentamiseen. Siitä hyötyvät rakentaja, tilaaja sekä työntekijät. Valmiiksi katkaistut kierretangot ovat juuri tällainen lahja. Ja kun tulityötä tehdään työmaalla vähemmän, se tarkoittaa samalla pienempiä tapaturmariskejä.

Tutustu kierretankoihimme täällä: kierretangot.

Edustamamme Lindapter on juuri julkaissut uudet helppokäyttöiset työkalut, joilla saat valittua kohteeseesi sopivat kiinnitysosat. Työkalut tarjoavat osista dokumentaation ja tiedot turvallisista työkuormista.

Käy tutustumassa:

https://www.lindapter.com/hollo-bolt-selector

https://www.lindapter.com/girder-clamp-configurator

 
Pretecin pultit ovat kalliolujituksen pohjoismainen de facto -standardi. Miksi? Voisimme kertoa teille oman näkemyksemme, mutta annetaan kalliolujituksen ammattilaisten puhua. Kysyimme Ruotsin suurimpiin kuuluvien hankkeiden vetäjiltä, miksi he valitsivat Pretecin PC-pultin.
 
  • Aiemmin asensimme kolmen työntekijän voimin 150 harjateräspulttia päivässä. Nyt saamme asennettua 200 PC-pulttia samassa ajassa ja siihen tarvitaan vain kaksi työntekijää.
  • Asentajat ovat havainneet huomattavaa parannusta työympäristössä PC-pultin ansiosta, eivätkä voi kuvitella palaavansa harjateräspulttiin.
  • Asentajille tulee vähemmän raskaita työvaiheita ja lannerangan ja hartioiden vammoja, koska tarvittavan sementin määrä vähenee ja pultti on harjaterästä kevyempi.
Lue koko juttu tästä (lataa PDF-tiedoston). Huom. käyttökokemuksista kertova juttu on ruotsiksi. Käännät sen kätevästi esim. Google Translatella.

Padelin huima suosio on tarvinnut nopeaa reagointikykyä - uusia Padel-halleja nousee vauhdilla

. Tyypillinen Padel-halli on teräsrakenteinen, kuten myös halli linkin takana olevassa referenssijutussa. Jotta teräsrakenteesta saataisiin vakaa, se on jäykistettävä käyttöön sopivalla ratkaisulla - kuten Pretecin PDS-vetotangoilla.

PDS-tangot ovat kustannustehokas ratkaisu juuri tällaisiin kohteisiin: niiden hankintahinta edullinen ja asentaminen tehokasta: halli saadaan nopealla tahdilla käyttöön ja tuottamaan.

 

Tutustu Varbergin Padel-hallin rakentamiseen (ruotsiksi) stalbyggbad.se -sivuilla.

Lindapter Internationalin Hollo-Bolt on nopea tapa yhdistää teräsrakenteet toisiinsa. Unohda hitsaus ja läpiporaukset, Hollo-Bolt tarvitsee pääsyn vain materiaalin toiselle puolelle. Tämä tarkoittaa säästöjä sekä nopeampaa asentamista. Eikä laadusta tarvitse tinkiä: Hollo-Bolt on ainoa seismisesti hyväksytty laajennuspultti. Kun Hollo-Boltin Flush-Fit versiossa kanta saadaan upotettua kiinnitettävään materiaaliin, avaa tämä Lindapterin pultti-innovaatio aivan uusia arkkitehtoonisia mahdollisuuksia.

Referenssit löydät ladattavina tiedostoina täältä.

Videolla myös muita meiltä saatavia Lindapterin tuotteita, katso ja tutustu!

Kuinka nopeasti saat tehtyä raudoituksen välityksen? Maailman nopeinkin raudoittaja vähintään tuplaa nopeutensa Speedies® -välikkeillä. Paikoilleen laskettava välike saa sinut miettimään, miksi ihmeessä raudoitus tehtiin aiemmin jollakin muulla tavalla. Kokeile, säästät aikaa ja selkääsi.

https://www.pretec.fi/tuotteet/betonirakentaminen/valikkeet/speedies

Pretecin kierretankojen katkaisupalvelu on tehokkain tapa saada työmaalle kierretangot juuri oikeaan tarpeeseen. Tilaa valmiit tangot työmaalle meiltä, niin rakennuksella voidaan keskittyä rakentamiseen rälläköinnin sijasta.

Soita siis Pretecin kierretankoluuriin: 0207 345 681

 

Pretecin myyntitiimi hakee uutta jäsentä! Yhdessä me varmistamme, että suomalainen rakentaminen on kestävää tarjoamalla markkinoiden parhaan valikoiman kiinnitysosia ja lujitustuotteita rakentamiseen maan alla ja sen päällä.

Haluatko lisätietoa tehtävästä?  Soita Mikaelille: 0207 345 681.

 

Pretecin NC-Bolt on yhdistelmäpultti kalliolujitukseen, jonka mekaanisen paisuntakuoren avulla saadaan välitön lujitus. Kaikki varastomme NC-pultit on pinnoitettu kestävällä PC-Coat -pinnoitteella, jolloin ne sopivat työmaalle kuin työmaalle. NC-pultin koot M20 ja M22 löytyvät varastosta, M33 tilaustuotteena. Tutustu tarkemmin videolla ja tuotesivulla!

Pretecin uusi yritysesittely - videona totta kai! Videolla Mikael kertoo teille Pretecistä, tulevasta kalliolujitustuotteiden ja kiinnitysosien toimittajastanne. Miten me voimme tuollaista sanoa? Koska luotamme laatuumme ja toimitusvarmuuteemme. 👍

 

Pretec ja Norjan tunnelihankkeet kuuluvat samaan lauseeseen. Lukuisten hankkeiden lisäksi Pretec A/S on myös The Norwegian Tunnelling Societyn, NFF:n jäsen. NFF päivitti hiljan kalliolujituksen käsikirjansa. Tutustu siihen tämän linkin takaa.

 

ps. Käsikirjan kansikuvan pultti on Pretecin NC-pultti.

Kuumasinkitys, sinkki- ja mangaanifosfatointi sekä jauhemaalaus – kolme kerrosta, joista jokaisella on oma tärkeä roolinsa, kun tehdään aikaa kestävää kalliolujituspulttia. Tätä käsittelyä kutsutaan nimellä PC-Coat™ ja se on saatavissa kalliolujitustuotteisiimme.

Kuumasinkitys on perinteinen korroosionestomuoto. Sinkki- ja magnaanifosfatointi passivoi sinkin ja takaa hyvän tartunnan jauhemaalaukselle. Jauhemaali yhdessä sinkin kanssa antaa kalliolujituspultille pitkän elinkaaren myös syövyttävissä olosuhteissa, tutustu suuntaa antavaan laskelmamme PC-Coatin esitteessä.

Alla olevalla videolla näet, miten PC-Coat-käsittely syntyy.

Tutustu pinnoitteeseen: https://www.pretec.fi/tuotteet/kalliolujitustuotteet/pc-coat

 

Pretecin kiinnityslevyt – laajasta valikoimasta on helppoa valita sopiva. Pretecin oma kiinnityslevylaskuri laskee sopivan kiinnityslevyn tarpeeseesi materiaalien ja kuormien perusteella. Näin saat suosituksen sekä dokumentin laskelmista liitettäväksi projektin dokumentaatioon. Pyydä tunnukset, ja kokeile!

 

Katso opasvideo: https://www.youtube.com/watch?v=PdL_rYHS9A8

Katso tuotteet ja pyydä tunnukset laskuriin: https://www.pretec.fi/tuotteet/betonirakentaminen/kiinnityslevyt

 

Kallioleikkaukset voivat aiheuttaa yllättäviä vaaratilanteita. Vaikka uudet leikkaukset pyritään tekemään turvallisiksi ja irtolohkareiden vaara minimoidaan, vesi ja jää syövät kalliota. Seurauksena on ennemmin tai myöhemmin rapaumaa.

Rapauman aiheuttamaa vaaraa voidaan minimoida kalliolujituksella ja kallioverkolla sekä taitorakenteen säännöllisin tarkastuksin. Meiltä saat kalliolujituksessa käytettävät lujitusosat sekä kallioverkon, joiden avulla parannetaan leikkauksen turvallisuutta niin ajoneuvoille kuin kevyelle liikenteelle.

Kallioverkkoomme pääset tutustumaan tästä: https://www.pretec.fi/tuotteet/kalliolujitustuotteet/kallioverkko

pretec puhelin

Rakennusalalla kesällä ei ole aikaa lomailla - siksi mekin palvelemme koko kesän. Kun tarvitset kiinnitysosia, kierretankoja, vahvistuspultteja, tai vetotankoja - soita meille ja me toimitamme.

 

Mikael: 020 734 5681

Janne: 020 734 5684

Juteltiin tuossa äskettäin, kuinka hieno juttu oma tuotanto on. On helppo olla ylpeä siitä, kun omat tehtaat tekevät peruspulttia, jolla on markkinoiden paras vetokapasiteetti. Tai siitä, kun pystymme tarjoamaan todella laajan valikoiman kalliolujitustuotteita erikoispinnoitteilla ja ilman.

Entäs sitten reagointikyky? Meillä asiakkaat pystyvät oikeasti vaikuttamaan: esimerkiksi Tampereen Rantatunnelia varten kehitettiin uusi tiiviste kalliolujituspultille, joka on nyt myös muiden asiakkaidemme hyödynnettävissä.

Ja kun tuotteet ovat meidän omilta tehtailtamme, niin me olemme aina tuotantolistan kärjessä: saadaan isoihinkin hankkeisiin suuri määrä tuotteita nopeasti. Siksi me olemme todella ylpeitä tuotannostamme.

 

Miksi sinun pitäisi kiinnostua siitä, että me muutimme Kirkkonummelle? Vastaamme kysymykseen: Hyvät liikenneyhteydet ja nopeat toimitukset - tavara liikkuu nyt työmaallesi nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Nopeaan toimitukseen mm. kierretangot (myös määrämittaisena), Hollo-Boltit, harjateräspultit, kallioverkot, peruspultit, NC-pultit, harjateräs, kiila-ankkurit ja ASDO-vetotangot.

⚡Salamannopeaa raudoitusta Speedies-raudoitusvälikkeillä. Speedies-välikkeet lasketaan alustalle ennen raudoiteverkkoa ja verkko lasketaan suoraan Speedies-välikkeiden päälle. Speedies pinoutuu nätisti kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi: eurolavalle niitä mahtuu 1750 kpl. Kun välikkeiden menekki on 1,25 kpl / m2, saat lavallisella raudoitettua 1400 neliötä.

Katso video, jossa verrataan Speediesin asennusta muihin välikkeisiin - ero on valtava - välikkeiden asennus voidaan tehdä seisaaltaan jopa kolme kertaa nopeammin kuin kilpailevilla vaihtoehdoilla.

👉https://youtu.be/E2OQAzm8-hw

 
Arkkitehtonisesti näyttävät ASDO-vetotangot sopivat niin upeisiin julkisivuihin, siltojen kannatukseen ja kattojen ripustukseen. ASDO-veto- ja puristustankoja on saatavilla pinnoittamattomina, kuumasinkittyinä ja haponkestävinä - tuotteille löytyy valmiit komponentit 2D ja 3D-suunnitteluohjelmiin.
 
Lisäksi saat meiltä Pretecin omat järjestelmät PDS- ja BB-vetotankojärjestelmät, jotka täydentävät ehkä Suomen parhaan vetotankovalikoiman. Tutustu vaihtoehtoihin täällä: Vetotankojärjestelmät.

Kun haluat maanalaiseen kohteeseesi toimivan vesi- ja pakkaussuojauksen, kysy meiltä. Pretecilä on pitkät perinteet maanalaisesta suojauksesta sekä kalliolujituksesta ja voimme tarjota tietoa ja toimivia ratkaisuja, joilla onnistut.

Oheisessa kuvassa näet, millainen rakenne yleensä on: saat meiltä pultit, helat, aluslevyt, muovivakoojat, liikuntasaumat, muoviruuvit - itse asiassa kaikki kiinnitystarpeet ja korottajat, joita vesi- ja pakkaussuojaukseen tarvitset.

Nopeampaa ja edullisempaa asennusta Lindapter Internationalin Hollo-Bolteilla ja Lindibolteilla. Hollo-Boltin uusi Flush Fit -versio antaa arkkitehtonisesti uusia mahdollisuuksia, sillä pultti uppoutuu teräsrakenteeseen ilman ulkonevaa pultin päätä tai kaulusta, kuten kuvassa.

 

Tutustu Hollo-Bolteihin tarkemmin täällä.

📏Kun mitalla on väliä: tilaa Preteciltä juuri oikeaan mittaan katkaistut kierretangot. Näin saat lisää tehoa työmaalle, kun asennus voi alkaa saman tien.

Preteciltä saat Pohjoismaiden laajimman valikoiman kierretankoja eri teräslaaduilla ja käsittelyillä, kuten sähkösinkitty, kuumasinkitty, ruostumaton, haponkestävä, Pc-Coat™. Lisäksi tarjoamme messingistä tai polyamidista valmistettuja kierretankoja, trapetsitankoja, osittain kierteytettyjä tankoja sekä eri kierteillä olevia tankoja.

Meiltä saat kierretangot halkaisijoissa M3 - M65 ja UNC 1/4" - UNC 1 1/4" - yhteensä yli 32 eri kokoa. Mittaa tangoilla on teidän toiveidenne mukaisesti.

Tutustu valikoimaamme kierretankojen sivulla.

pretec lindibolt hollo-bolt kiila-ankkuri

Nopeampaa ja edullisempaa asennusta Lindapter Internationalin Hollo-Bolteilla ja Lindibolteilla. Lindibolt on Hollo-Boltin pikkuveli: teräsrakenteiden kiila-ankkuri, joka tarjoaa nopeamman vaihtoehdon hitsaukselle tai läpipultin poraukselle.

Tutustu tarkemmin täällä: Hollo-Bolt-tuotesivu.

pretec kaidepultti peruspultti

 

Kaidepultit Pretecin peruspulteista? Erinomainen idea! Kun teetät kaidepulttisi meillä, pulttien pituus ei ole sidottu standardipituuksiin. Saamme peruspultista valmistettua helposti ja nopeasti erikoiskoot vain muuttamalla katkaisupituutta. Tämä tuo joustavuutta suunnitteluun, kun pultit tehdään rakenteen ehdoilla, eikä toisin päin. Saat meiltä myös asennussapluunat ja halutessasi pultit sapluunoihin asennettuna.

Meillä on hyllyssä perinteistä, kuumasinkittyä ja ruostumatonta pulttia, joten saatavuuden kanssa ei tule ongelmia. Katso koko valikoimamme: peruspultit.

 

pretec aurinkopaneelit

☀️ Pienillä teoilla on suuri vaikutus: Tuotamme Pretecillä osan tarvitsemastamme sähköstä itse aurinkopaneeleilla. Paneelien lisäksi nykyinen entistä keskeisempi sijainti ja sen tuomat lyhyemmät kuljetusajat- ja matkat sekä arjen fiksu käytös laskevat hiilijalanjälkeämme.

Lisäsimme kierretankojen katkaisukapasiteettia hankkimalla uuden katkaisukoneen. Nyt entistä nopeammin suuremmatkin mittatilaustangot suoraan työmaalle.

Kun tarvitset juuri oikean mittaista tankoa, soita 0400 990 689 tai 0400 486 882!

Saimme juuri uuden erän kallioverkkoa Kirkkonummen varastollemme. Nyt nopeaan toimitukseen jopa 15 000 m2 laadukasta verkkoa ja kiinnitysankkurit: näillä kevään sulamisvauriot saadaan pidettyä kontrollissa.

Soita 0400 486 882, ja Pretec toimittaa!

Muutimme uuteen osoitteeseen! Sijaitsemme nyt entistä parempien liikenneyhteyksien äärellä Kehä III:n päässä Kirkkonummella, josta voimme toimittaa nopeasti tuotteet koko Suomeen työmaille. Tänä vuonna esittelemmekin täällä sivuillamme ja LinkedInissä säännöllisesti tuotteita, joiden saapuminen työmaalle lasketaan tunneissa, ei kuukausissa.

Samalla myös yhteystietoihin tulee päivityksiä - saat meidät tulevaisuudessa kiinni vanhojen numeroiden lisäksi suoraan mobiilista: Mikael auttaa erityisesti kalliolujitus- ja infrapuolen tuotteiden kanssa numerossa 0400 486 882 ja Janne palvelee rakennusteollisuutta numerossa 0400 990 689.

ps. Seuraathan meitä jo LinkedInissä?  Jos et, klikkaa tästä profiiliimme: Pretec Finland LinkedInissä.

Messuosastomme löydät paikasta B101

Osallistumme Finnbuild 2018 messuille ja osastomme löydät paikalta 7d173