Ajankohtaista

Linkedin kaidepultit

 

Kaidepultit Pretecin peruspulteista? Erinomainen idea! Kun teetät kaidepulttisi meillä, pulttien pituus ei ole sidottu standardipituuksiin. Saamme peruspultista valmistettua helposti ja nopeasti erikoiskoot vain muuttamalla katkaisupituutta. Tämä tuo joustavuutta suunnitteluun, kun pultit tehdään rakenteen ehdoilla, eikä toisin päin. Saat meiltä myös asennussapluunat ja halutessasi pultit sapluunoihin asennettuna.

Meillä on hyllyssä perinteistä, kuumasinkittyä ja ruostumatonta pulttia, joten saatavuuden kanssa ei tule ongelmia. Katso koko valikoimamme: peruspultit.

 

Pretec Pretecin uudet aurinkopaneelit

☀️ Pienillä teoilla on suuri vaikutus: Tuotamme Pretecillä osan tarvitsemastamme sähköstä itse aurinkopaneeleilla. Paneelien lisäksi nykyinen entistä keskeisempi sijainti ja sen tuomat lyhyemmät kuljetusajat- ja matkat sekä arjen fiksu käytös laskevat hiilijalanjälkeämme.

Lisäsimme kierretankojen katkaisukapasiteettia hankkimalla uuden katkaisukoneen. Nyt entistä nopeammin suuremmatkin mittatilaustangot suoraan työmaalle.

Kun tarvitset juuri oikean mittaista tankoa, soita 0400 990 689 tai 0400 486 882!

Saimme juuri uuden erän kallioverkkoa Kirkkonummen varastollemme. Nyt nopeaan toimitukseen jopa 15 000 m2 laadukasta verkkoa ja kiinnitysankkurit: näillä kevään sulamisvauriot saadaan pidettyä kontrollissa.

Soita 0400 486 882, ja Pretec toimittaa!

Pretec on muuttanut lähemmäksi pääkaupunkiseutua. Uudesta toimipisteestämme palvelemme nopeammin koko Suomea!

Messuosastomme löydät paikasta B101

Osallistumme Finnbuild 2018 messuille ja osastomme löydät paikalta 7d173