Pretec Finland Oy Ab perustettiin v. 2013. Työskentelemme pääasiallisesti kalliolujituksen ja rakenneteollisuuden metallikiinnistysosien kanssa.

2100m²:n varastomme sijaitsee Kirkkonummessa. Varaston lisäksi isolle piha-alueelle voimme varastoida tuotteita, jotka eivät mahdu asiakkaiden työmaalle. Meiltä löytyy myös pieni tuotantotila, missä voimme suorittaa pienempiä metallitöitä. Tuotantotila on varustettu sahalla, hiomakoneella ja hitsauslaitteella.

Tulevina vuosina on tarkoitus laajentaa tuotevalikoimaa tytäryhtiöittemme valikoimaa vastaavaksi.

Kaikkia tuotteita on kuitenkin jo nyt saatavilla Pretec Group:n varastojen kautta. Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että varastomme vastaisi asiakkaidemme tarpeita. Pretec Finland Oy Ab työllistää tällä hetkellä neljä henkilöä.

Pretec Group -konserniin kuuluvat Pretec Finland Oy Ab, Pretec AS (Norja), Pre Cast Technology Ab (Ruotsi), Pretec Danmark AS (Tanska), Penen J.& Co N.V (Belgia) ja Pretec China LTD (Kiina). Erittäin vahva konserni toimii vankkana ja turvallisena perustana Pretec Finland Oy Ab:n tulevaisuudelle.

 

Pretec Kiina on Groupin suurin ja modernein tuotantoyksikkö, tehtaan toiminta alkoi 2010. Muutaman menestyksekkään vuoden jälkeen todettiin tehtaan tuotantokapasiteetti liian pieneksi ja päätös uuden tehtaan rakentamisesta tehtiin. Uusi 22 000m² tehdas valmistui 2016 ja työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Huippumodernissa tehtaassa löytyy mm. hitsausrobotit, laadukkaita metallintyöstökoneita ja kuumasinkitys- /epoksi maalauslinjat, joiden takia pystymme takaamaan tuotteiden korkean laadun. Tehtaassa on myös oma testilaboratorio laadun valvontaan ja tuotanto on CE-merkitty standardin EN 1090 mukaan.

Ohessa lyhyt esittelyvideo tuotantolaitoksesta.