Pc-Coat™

Kuumasinkitys, sinkki- ja mangaanifosfatointi sekä epoksi- tai polyesterijauhemaalaus.

Kuvaus

Pc-Coat ™ on Pretec-konsernin Duplex-järjestelmän tavaramerkki, yhdistelmä koostuu kuumasinkistä ja jauhemaalauksesta. Yhdistelmä on yksi parhaista käytettävissä olevista menetelmistä altistuvien tuotteiden suojaamiseksi. Kestävyys on ainutlaatuinen ja takaa tuotteille erittäin pitkän käyttöiän, erityisesti syövyttävissä ympäristöissä.

Vaihtoehdot 

Valitse jauhemaalausta polyesterillä UV-altistustarkoituksessa oleviin tuotteisiin, ja epoksi kun UV-altistusta ei ole. Väri vaihtoehtoehtojen määrä on suuri, voidaan vapaasti valita RAL- tai NCS-koodien mukaisesti.

Tekniset tiedot

Kuumasinkitys suoritetaan EN ISO 1461 -standardin tai erityisten vaatimusten mukaisesti.
Sinkki- ja mangaanifosfatointi on optimaalinen valinta pitkän käyttöiän saavuttamiseksi tuotteille, yhdessä kuumasinkityksen ja jauhemaalauksen kanssa. Pc-Coat ™ täyttää korroosioluokan C5 vaatimukset.

Jauhemaalaus tehdään NS-EN 13438 -standardin mukaisesti.

Laatu

Koko prosessi, raaka-aineen vastanottaminen, mekaaninen valmistus, pinnoitukset ja niihin liittyvät kemiallisia prosesseja, ohjaa ja valvoo meidän kokenut laatutiimimme. Päivittäiset laatutyön tarkastukset tehdään omassa laboratoriossamme. Yhtiön toiminnot on sertifioitu ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 ja EN 1090-1: 2009 mukaisesti.

Ympäristö 

Pc-Coat ™ tarjoaa pitkäaikainen korroosiosuojaus, tarjoten hyvän talouden ja samalla minimaalinen vaikutus ympäristöön.